MedWatch

Danske cannabisproducenter går sammen i ny brancheforening

Frustration med langsommelige sagsbehandlingstider hos Lægemiddelstyrelsen får nu danske producenter af medicinsk cannabis til at danne en ny brancheforening, som skal varetage deres politiske interesser. Styrelsen afviser kritikken og kalder producenterne for uprofessionelle.

Morten Snede, adm. direktør i Spectrum Therapeutics er nu også formand for foreningen for Medicinske Cannabisproducenter, der skal varetage cannabisproducenternes politiske interesser i Danmark. | Foto: Medicinske Cannabisproducenter / PR

To år efter at forsøgsordningen med lægeordineret medicinsk cannabis trådte i kraft i Danmark, går tre af de største producenter nu sammen og danner brancheforeningen Medicinske Cannabisproducenter.

Det sker blandt andet i frustration over lange sagsbehandlingstider hos Lægemiddelstyrelsen, der ifølge producenterne sætter en stopklods for hurtig lancering af deres produkter på både det europæiske og danske marked.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Bioneer indgår partnerskab med Novo-støttet DTU-forskningsenhed

Kontraktforskningsvirksomheden Bioneer har indgået et strategisk partnerskab med DTU-baserede og Novo-støttede National Biologics Facility (NBF), som yder services for medicinalfirmaer fra tidlig opdagelse af lægemidler til præklinisk udvikling. Med aftalen fordobler Bioneer sin proteinproduktionskapacitet, og faciliteter til at fremstilling bygges nu hos både NBF og Bioneer.

WS Audiologys topchef kender intet til EQT's exit-planer

Den normale tidshorisont for kapitalfonden EQT's ejerskab er ved at nærme sig, når det kommer til WS Audiology, men ifølge høreapparatselskabets adm. direktør Eric Bernard, er der endnu ikke nogen klarhed om hvornår, der eventuelt skal ske ændringer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier