MedWatch

Markus Herrgård er ny teknisk direktør hos Bioinnovation Institute

Novo Nordisk Fondens innovations-initiativ, Bioinnovation Institute, henter Markus Herrgård ind som ny CTO for blandt andet at løfte investeringspotentialet i instituttets portefølje.

Markus Herrgård er ny CTO hos Bioinnovation Institute. Foto: Bioinnovation Institute/PR

Markus Herrgård starter den 6. januar næste år som ny teknisk direktør hos Bioinnovation Institute (BII).

Markus Herrgård har en lang karriere inden for life science bag sig og kommer senest fra en stilling som professor og direktør for datavidenskab på Novo Nordisk Fondens Center for Biosustainability (DTU Biosustain). Han har inden da været hos Synthetic Genomics og University of California i San Diego.

Han har en kandidatgrad i teknisk fysik fra Helsinki University of Technology i Finland og en Ph.d.-grad i bioengineering fra University of California. I sin nye rolle træder Markus ind i ledelsesgruppen hos BII med ansvar for laboratorieudviklingen og for at løfte investeringspotentialet blandt BII’s portefølje af tidlige life science start-ups, oplyser instituttet i en pressemeddelelse.

Bioinnovation Institute er en almennyttig organisation, der er støttet af Novo Nordisk Fonden. Instituttet ligger i København og har en vision om at støtte den kommercielle udvikling af tidlig life science-innovation.

Opstartsvirksomhed får millionbevilling til at finjustere crispr-teknologien til diagnostik

Topforskeren Robert Langer bliver rådgiver for Bioinnovation Institute

Første selskab fra Novos life science-inkubator bukker under

Bioinnovation Institute har vind i sejlene og får ny millionbevilling

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier