MedWatch

Rhovac bryder med manden der skulle sælge selskabet

Biotekselskabet Rhovac har afsluttet samarbejdet med David Colpman, som selskabet tilknyttede for snart to år siden for at sætte fuld fart på jagten efter en køber.

David Colpman og vaccineselskabet Rhovac har efter næsten to besluttet at stoppe et samarbejde om at finde en køber til hele eller dele af selskabet. | Foto: Orexo / PR

To års arbejde på at finde en køber til det børsnoterede biotekselskab Rhovac er slut for David Colpman, der er selvstændig rådgiver i forretningsudvikling og har blandt andet været chefforhandler på de svenske selskaber Alligator Biosciences og Cormorant Pharmaceuticals milliardaftaler med henholdsvis Janssen og Bristol-Myers Squibb.

I en børsmeddelelse oplyser selskabet mandag formiddag, at det efter gensidig aftale har afsluttet samarbejdet med Colpman, der ellers blev indledt i marts 2018 med det formål at finde en køber til hele eller dele af selskabet efter afslutningen på et klinisk 1/2-forsøg.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Johnson & Johnson misser forventningerne til salget

Selvom der er blevet solgt utallige Johnson & Johnson-vacciner mod covid-19, og Genmab-midlet Darzalex også har spædet godt til i kassen, så præsterer selskabet dårligere end analytikerne ventede i tredje kvartal.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier