MedWatch

Reapplix-direktør vil ikke afvise at sælge virksomheden

Efter en afblæst børsnotering er Reapplix åben for alle muligheder, siger selskabets adm. direktør ifølge dagbladet Børsen. Én af disse muligheder kan være et salg af virksomheden.

Ifølge Graeme Brookes, adm. direktør for Reapplix, kan et salg af virksomheden ikke afvises, når man som Reapplix er finansieret af venturemidler. Foto: Albert Rønning-Andersson

En børsnotering af biotekselskabet er tilsyneladende skudt til hjørne, og dermed står virksomheden uden finansiering af fremtidsplanerne.

Og selvom storaktionæren Novo Seeds har meldt sig klar med flere penge til selskabet, der er alle muligheder fortsat åbne - heriblandt et salg af virksomheden, fortæller adm. direktør, Graeme Brookes, til dagbladet Børsen.

"Det er aldrig taget af bordet, når du er en venturefinansieret virksomhed, og jeg vil ikke sige, at vi ikke tænker på det, men det er ikke vores fokus," siger han til avisen.

Reapplix har udviklet en form for plaster til diabetespatienter, og selskabet er ejet af Novo Nordisk-pengetanken Novo Holdings, Seed Capital og Vækstfonden, der havde engageret investeringsbankerne Carnegie og ABG til at hjælpe med en børsnotering.

Til avisen siger Søren Møller, ledende partner i Novo Seeds, at selskabets fulde potentiale som både børs- op opkøbskandidat først for alvor vil udfolde sig, når selskabet begynder at se løbende omsætning.

Medie: Reapplix trækker planlagt børsnotering tilbage

Medie: Dansk biotekselskab går på børsen til december

Reapplix henter 25 mio. kr. hos kendte pengetanke og fire nye investorer

Børsaspirant løber tør for penge til januar – Novo-ejer klar med flere

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier