MedWatch

Reapplix-direktør vil ikke afvise at sælge virksomheden

Efter en afblæst børsnotering er Reapplix åben for alle muligheder, siger selskabets adm. direktør ifølge dagbladet Børsen. Én af disse muligheder kan være et salg af virksomheden.

Ifølge Graeme Brookes, adm. direktør for Reapplix, kan et salg af virksomheden ikke afvises, når man som Reapplix er finansieret af venturemidler. | Foto: Albert Rønning-Andersson

En børsnotering af biotekselskabet er tilsyneladende skudt til hjørne, og dermed står virksomheden uden finansiering af fremtidsplanerne.

Og selvom storaktionæren Novo Seeds har meldt sig klar med flere penge til selskabet, er alle muligheder fortsat åbne - heriblandt et salg af virksomheden, fortæller adm. direktør Graeme Brookes til dagbladet Børsen.

"Det er aldrig taget af bordet, når du er en venturefinansieret virksomhed, og jeg vil ikke sige, at vi ikke tænker på det, men det er ikke vores fokus," siger han til avisen.

Reapplix har udviklet en form for plaster til diabetespatienter, og selskabet er ejet af Novo Nordisk-pengetanken Novo Holdings, Seed Capital og Vækstfonden, der havde engageret investeringsbankerne Carnegie og ABG til at hjælpe med en børsnotering.

Til avisen siger Søren Møller, ledende partner i Novo Seeds, at selskabets fulde potentiale som både børs- og opkøbskandidat først for alvor vil udfolde sig, når selskabet begynder at se løbende omsætning.

Medie: Reapplix trækker planlagt børsnotering tilbage Medie: Dansk biotekselskab går på børsen til december Reapplix henter 25 mio. kr. hos kendte pengetanke og fire nye investorer Børsaspirant løber tør for penge til januar – Novo-ejer klar med flere  

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier