Reapplix-direktør vil ikke afvise at sælge virksomheden

Efter en afblæst børsnotering er Reapplix åben for alle muligheder, siger selskabets adm. direktør ifølge dagbladet Børsen. Én af disse muligheder kan være et salg af virksomheden.
Ifølge Graeme Brookes, adm. direktør for Reapplix, kan et salg af virksomheden ikke afvises, når man som Reapplix er finansieret af venturemidler. | Foto: Albert Rønning-Andersson
Ifølge Graeme Brookes, adm. direktør for Reapplix, kan et salg af virksomheden ikke afvises, når man som Reapplix er finansieret af venturemidler. | Foto: Albert Rønning-Andersson

En børsnotering af biotekselskabet er tilsyneladende skudt til hjørne, og dermed står virksomheden uden finansiering af fremtidsplanerne.

Og selvom storaktionæren Novo Seeds har meldt sig klar med flere penge til selskabet, er alle muligheder fortsat åbne - heriblandt et salg af virksomheden, fortæller adm. direktør Graeme Brookes til dagbladet Børsen.

"Det er aldrig taget af bordet, når du er en venturefinansieret virksomhed, og jeg vil ikke sige, at vi ikke tænker på det, men det er ikke vores fokus," siger han til avisen.

Reapplix har udviklet en form for plaster til diabetespatienter, og selskabet er ejet af Novo Nordisk-pengetanken Novo Holdings, Seed Capital og Vækstfonden, der havde engageret investeringsbankerne Carnegie og ABG til at hjælpe med en børsnotering.

Til avisen siger Søren Møller, ledende partner i Novo Seeds, at selskabets fulde potentiale som både børs- og opkøbskandidat først for alvor vil udfolde sig, når selskabet begynder at se løbende omsætning.

Medie: Reapplix trækker planlagt børsnotering tilbage Medie: Dansk biotekselskab går på børsen til december Reapplix henter 25 mio. kr. hos kendte pengetanke og fire nye investorer Børsaspirant løber tør for penge til januar – Novo-ejer klar med flere  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også