MedWatch

Medie: Reapplix trækker planlagt børsnotering tilbage

Reapplix har ifølge Børsens oplysninger måttet trække en mulig børsnotering. Selskabet har forsøgt at få tilsagn fra flere store investorer, men det har været uden held.

Graeme Brookes, adm. direktør i Reapplix, der nu trækker en planlagt børsnotering tilbage. | Foto: Albert Rønning-Andersson

Biotekselskabet Reapplix har opgivet at lade sig notere inden nytår. Virksomheden forsøgte allerede i foråret at lade sig børsnotere, og i løbet af de seneste uger har man igen droppet planerne i denne omgang.

Det skriver Børsen.

Selskabet har forsøgt at få tilsagn fra flere af de store institutionelle investorer, men bl.a. landets største pengetank, ATP, har valgt ikke at investere i selskabet ved en eventuel børsnotering på grund af forkert timing.

ATP ønsker ikke at kommentere oplysningerne, mens Tonni Bülow-Nielsen, der repræsenterer storaktionæren Vækstfonden i Reapplix' bestyrelse, ikke vil forholde sig til konkrete navne, men han fortæller dog:

"Vi har været i kontakt med en række investorer, og de har alle haft forskellige begrundelser for at sige, at det f.eks. ikke er det rigtige tidspunkt, at casen er for lille, at casen er for stor, og derfor er en børsnotering ikke blevet til noget. Vi ser en børsnotering som et middel til at rejse kapital, men det værste, vi kan gøre, er også at fremskynde en proces," siger Tonni Bülow-Nielsen, der understreger, at Reapplix' ejere fortsat bakker selskabet op.

Reapplix har udviklet en form for plaster til diabetespatienter, og selskabet er ejet af Novo Nordisk-pengetanken Novo Holdings, Seed Capital og Vækstfonden, der havde engageret investeringsbankerne Carnegie og ABG til at hjælpe med en børsnotering.

Medie: Dansk biotekselskab går på børsen til december

Reapplix henter 25 mio. kr. hos kendte pengetanke og fire nye investorer 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier