Medie: Reapplix trækker planlagt børsnotering tilbage

Reapplix har ifølge Børsens oplysninger måttet trække en mulig børsnotering. Selskabet har forsøgt at få tilsagn fra flere store investorer, men det har været uden held.
Graeme Brookes, adm. direktør i Reapplix, der nu trækker en planlagt børsnotering tilbage. | Foto: Albert Rønning-Andersson
Graeme Brookes, adm. direktør i Reapplix, der nu trækker en planlagt børsnotering tilbage. | Foto: Albert Rønning-Andersson

Biotekselskabet Reapplix har opgivet at lade sig notere inden nytår. Virksomheden forsøgte allerede i foråret at lade sig børsnotere, og i løbet af de seneste uger har man igen droppet planerne i denne omgang.

Det skriver Børsen.

Selskabet har forsøgt at få tilsagn fra flere af de store institutionelle investorer, men bl.a. landets største pengetank, ATP, har valgt ikke at investere i selskabet ved en eventuel børsnotering på grund af forkert timing.

ATP ønsker ikke at kommentere oplysningerne, mens Tonni Bülow-Nielsen, der repræsenterer storaktionæren Vækstfonden i Reapplix' bestyrelse, ikke vil forholde sig til konkrete navne, men han fortæller dog:

"Vi har været i kontakt med en række investorer, og de har alle haft forskellige begrundelser for at sige, at det f.eks. ikke er det rigtige tidspunkt, at casen er for lille, at casen er for stor, og derfor er en børsnotering ikke blevet til noget. Vi ser en børsnotering som et middel til at rejse kapital, men det værste, vi kan gøre, er også at fremskynde en proces," siger Tonni Bülow-Nielsen, der understreger, at Reapplix' ejere fortsat bakker selskabet op.

Reapplix har udviklet en form for plaster til diabetespatienter, og selskabet er ejet af Novo Nordisk-pengetanken Novo Holdings, Seed Capital og Vækstfonden, der havde engageret investeringsbankerne Carnegie og ABG til at hjælpe med en børsnotering.

Medie: Dansk biotekselskab går på børsen til december

Reapplix henter 25 mio. kr. hos kendte pengetanke og fire nye investorer 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også