MedWatch

Oncology Venture sætter tidspunkt for FDA-ansøgning og dropper indikation

Biotekselskabet Oncology Venture håber i andet halvår 2020 at kunne anmode de amerikanske sundhedsmyndigheder om godkendelse af kræftmiddel til behandling af nyrekræft. Dermed dropper selskabet og dets nye ledelse at få midlet godkendt til brystkræft også.

Henrik Moltke, finansdirektør i Oncology Venture, håber på at få FDA-godkendt kræftmidel til behandling af nyrekræft i andet halvår 2020. | Foto: PR / Oncology Venture

Den nytiltrådte ledelse i biotekselskabet Oncology Venture indsnævrede for nyligt sin pipeline af lægemidler fra syv til tre, og nu dropper selskabet også at gå efter brystkræft som sygdomsområde for selskabets fremmeste middel, fase 3-kræftmidlet dovitinib

Derimod vil det Hørsholmbaserede selskab gå målrettet efter nyrekræft, hvor dovitinib også har vist klinisk relevant effekt, og som noget nyt sætter Oncology Venture nu tidspunkt for, hvornår det vil søge FDA, de amerikanske lægemiddelmyndigheder, om at få midlet godkendt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier