Medie: Dansk biotekselskab går på børsen til december

Reapplix vil i løbet af kort tid løfte sløret for dets planer om en børsnotering til december, skriver Berlingske.
Foto: Albert Rønning-Andersson
Foto: Albert Rønning-Andersson

Efter længere tids spekulation i medierne er biotekselskabet Reapplix nu så godt som klar til at annoncere dets planer om en børsnotering.

Det erfarer Berlingske, som mener at vide, at investeringsbankerne Carnegie og ABG nu er så langt med børs-prospektet, at den såkaldte intention to float-meddelelse står til at blive sendt til fondsbørsen i slutningen af oktober eller i begyndelsen af november.

Herfra går der normalt to uger, til selve børsprospektet bliver offentliggjort og yderligere 14 dage før selve noteringen finder sted, skriver avisen. På den måde tegner den første handelsdag til at blive i en af de første uger af december.

Selskabet vil ifølge avisen gå efter at rejse ca. 500 mio. kr. og nå en værdisætning på 1 mia. kr.

Reapplix' hovedaktiv er et særligt biologisk plaster til vanskeligt helende diabetiske fodsår. Det er fremstillet fra patienternes eget blod, og tanken er at lancere det under navnet Leucopatch i Europa og 3CPatch i USA, hvor det allerede er taget i brug i visse klinikker.

Selskabet er pt. i fuld sving med forberedelserne til en bredere kommercialisering og udrulning af det biologiske plaster og er herunder i dialog med relevante myndigheder i forskellige lande.

Efter tidligere at have holdt alle døre åbne, bekræfter adm. direktør Graeme Brookes over for Berlingske, at pilen netop nu peger i retning af en børsnotering.

»Vi er nu ved et tidspunkt, hvor vi skal ind i en kommerciel fase, hvor vi skal have flere penge i kassen. Vi kigger på flere muligheder, men vi kan godt sige nu, at en børsnotering er den mest interessante mulighed,« siger han til avisen.

Reapplix henter 25 mio. kr. hos kendte pengetanke og fire nye investorer 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også