MedWatch

Novo Holdings vil reducere risiko gennem investeringer i nye brancher

Investeringensarmen i Novo-gruppen vil fremover satse mere på investeringer i infrastruktur og ejendomme. Det sker for at mindske risikoen samt afhængigheden af medicinalsektoren.

Kasim Kutay, direktør, Novo Holdings. Foto: Kenneth Lysbjerg Koustrup/Ritzau Scanpix

I et forsøg på at reducere risikoen i porteføljen af investeringer vil Novo Holdings i højere grad kigge uden for medicinalsektoren, når den foretager investeringer.

Det skriver Berlingske Business.

Det sker blandt andet for at mindske følsomheden over for udsving i investeringen i Novo Nordisk, der aktuelt udgør ca. 70 pct. af værdien af Novo Holdings' investeringer. I stedet vil investeringensarmen i Novo-gruppen i højere grad investere i infrastruktur og ejendomme, som også blandt andre Lego-familiens investeringsselskab Kirkbi, Lind Invest og Widex har gjort det.

"Inden for vores finansielle investeringsportefølje vil vi søge at investere mere i håndgribelige aktiver, end vi har gjort hidtil, og derved yderligere diversificere porteføljen. Dette kan omfatte investeringer i ejendom og infrastruktur. Vi forventer, at vores finansielle investeringer også fremover vil udgøre 40-50 procent af Novo Holdings samlede investeringsportefølje," siger Kasim Kutay, direktør, Novo Holdings, til avisen.

Novo Holdings har tidligere investeret i eks. ejendomskæmpen Dades.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier