MedWatch

Mads Krogsgaard om historisk FDA-godkendelse: Den vil transformere Novo Nordisk

Novo Nordisk har med den amerikanske godkendelse i hus til diabetestabletten Rybelsus sikret sig en kommende multiblockbusterbehandling, mener koncernforskningsdirektør Mads Krogsgaard Thomsen. Præcis hvor indbringende, midlet kan blive, vil han dog endnu ikke spå om.

Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

I slutningen af marts sendte Novo Nordisk sin diabetespille og fremtidige væksthåb Rybelsus – tidligere kendt som oral semaglutid – til godkendelse hos de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA.

I dag, fredag, har FDA, som ventet så givet Novo Nordisks midlets første, største og mest betydningsfulde godkendelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplast ser potentiale i Rusland

I 20 år har Coloplast opereret på det russiske marked, hvor konkurrencen er hård - ikke mindst fra de lokale virksomheder, der ifølge selskabets landechef favoriseres af de landets myndigheder.

FDA siger god for nyt Ambu-produkt

Ambus nyeste produkt, et system der gør det muligt at lave både procedurer i lungerne og tage væskeprøver fra dem, er i dag blevet godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder.

Epilepsifirma har behandlet første amerikaner med hjernebølgeimplantat

Efter et halvt års forsinkelse på grund af corona har medicoselskabet Uneeg Medical behandlet den første amerikanske epilepsipatient i et studie, der skal bane vejen for en godkendelse af det danske selskabs hjernebølgeimplantat i USA, hvorfra selskabet fremover venter at hente 70 pct. af omsætningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier