MedWatch

Nystiftede Danish Medtech skifter navn inden planlagt børsnotering

Medicoselskabet Danish Medtech, som blev stiftet af ingeniørvirksomheden Waturu i juni, skifter navn og selskabsform forud for en planlagt børsnotering næste år.

Jesper Nørregaard, adm. direktør i Watgen Medical, tidligere Danish Medtech. Foto: PR / Leo Pharma

Det nystiftede medicoselskab Danish Medtech, der blev spundet ud af ingeniørvirksomheden Waturu for tre måneder siden, dropper nu sin noget generiske etiket og tager i stedet et nyt navn.

Fremover hedder selskabet Watgen Medical, hvilket antageligt også bliver det navn, som selskabet vil gå på børsen under næste år.

Watgen Medical har nemlig et erklæret mål om først at rejse 10 mio. kr. og siden lade sig børsnotere – alt sammen inden 2020 er omme.

Samtidig med navneskiftet bliver selskabet omdannet fra et anpartsselskab til et aktieselskab.

Watgen Medical er baseret på et apparat oprindeligt udviklet af Waturu, som kan bruges til at desinficere vand, uden at det er nødvendigt at koge vandet.

Watgen Medical skal efter planen sælge apparatet til hospitaler og plejehjem, hvor det er tanken, at det eksempelvis skal benyttes til sårrensning. Det kan ifølge selskabet føre til hurtigere sårheling med mindre arvæv.

Selskabet ansatte i juni Jesper Nørregaard som adm. direktør. Han er tidligere nordisk direktør for Leo Pharma samt tidligere næstformand i Lægemiddelindustriforeningen (Lif).

Nystiftet børsbejler henter tidligere Leo-direktør til toppost

Nyt medicoselskab spindes ud fra børsdebutant og har selv retning mod børsen

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier