MedWatch

Bioinnovation Institute vil uddele 35 mio kr mere end planlagt i år

En overflod af projekter og selskaber egnede til støtte får Novo Fondens life science-inkubator Bioinnovation Institute til at fremrykke brugen af 35 mio. kr. af initiativets indtil videre tre-årige budget.

Foto: Bioinnovation Institute / PR

Novo Nordisk Fondens inkubator til spæde life science-selskaber og projekter, Bioinnovation Institute (BII), har fundet så mange interessante kandidater i sit første leveår, at budgettet ikke kan følge med.

Derfor har Bioinnovation Institute fået tilladelse af Novo-fondens bestyrelse til at uddele 35 mio. kr. mere end først planlagt i 2019. Pengene bliver fremskrevet fra de kommende års budgetter, og det vil betyde, at BII tilsammen har uddelt 150 mio. kr. siden instituttet åbnede dørene i november 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier