MedWatch

19 Novo-topfolk skal afhøres i dansk milliardsag om kursmanipulation

De utilfredse investorer, der har sagsøgt Novo Nordisk for 11,8 mia. kr. ved Retten i Glostrup, har tænkt sig at indkalde 19 tidligere og nuværende Novo-topfolk samt en whistleblower til vidneafhøring i sagen.

Novo Nordisks tidligere adm. direktør Lars Rebien Sørensen (i fokus), nuværende adm. direktør Lars Fruergaard Jørgensen og tidligere bestyrelsesformand Göran Ando (forgrunden) er alle indkaldt til vidneafhøring i sagen om kursmanipulation. | Foto: Søren Bidstrup / Ritzau Scanpix

19 tidligere og nuværende Novo-topfolk må forberede sig på at blive indkaldt til Retten i Glostrup, hvor de skal afhøres i en milliardsag om mulig kursmanipulation.

Således har den gruppe af institutionelle investorer, som kræver 11,8 mia. kr. i erstatning fra Novo Nordisk i sagen, tænkt sig at indkalde et væld af højtstående medarbejdere i virksomheden til vidneskranken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier