MedWatch

Emission har udvandet storaktionærer i Scandion Oncology

Biotekselskabet Saniona har i forbindelse med en aktieemission i Scandion Oncology reduceret kraftigt i ejerandelen af selskabet, som er baseret på teknologi fra Saniona.

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Udstedelsen af mere end 7 mio. nye aktier i biotekselskabet Scandion Oncology har betydet, at to af selskabets store aktionærer har reduceret deres ejerandel af virksomheden.

Det fremgår af en børsmeddelese.

Emissionen indbragte Scandion Oncology 21 mio. kr. til et fase 2-forsøg med selskabets hovedkandidat SCO-101 – et tidligere Neurosearch-middel, som biotekselskabet Saniona overtog og oprettede spinoutfirmaet Scandion Oncology til at varetage.

Netop Saniona har i forbindelse med emissionen set sin ejerandel i Scandion Oncology gevaldigt reduceret, da virksomheden er gået fra at eje mere end 29 pct. af aktionerne i selskabet til nu blot 18 pct.

Ligeledes har medstifter og forskningsdirektør Jan Stenvang i forbindelse med udstedelsen af nye aktier reduceret sin ejerandel af virksomheden fra 12 pct. til ca. 7,5 pct.

Målet for Scandion Oncology er at udvikle hovedkandidaten SCO-101 som en tillægsbehandling til kræftpatienter, der kan genskabe kræftcellers følsomhed over for en given kemoterapi, som kræftcellerne ellers har udviklet resistens over for.

Scandion Oncology lykkes med emission – lander 21 millioner kr.

Scandion Oncology søger partner til kræftaktiv – nyt forsøg skal vise potentialet

Børsnoteret opstartsvirksomhed henter life science-profil til bestyrelsen

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier