MedWatch

Orphazyme introducerer aktieprogrammer for bestyrelsen og ansatte

Biotekselskabet introducerer et aktieprogram for selskabets bestyrelsesmedlemmer, fremgår det af en meddelelse til fondsbørsen mandag.

To af Orphazymes stiftere, afgående adm. direktør Anders Hinsby (i midten) og videnskabelig direktør Thomas Kirkegaard Jensen (th). | Foto: Thomas Lekfeldt / Ritzau Scanpix

Biotekselskabet Orphazyme introducerer et aktieprogram for selskabets bestyrelsesmedlemmer.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen mandag eftermiddag efter børsens lukketid.

Formålet med programmet er at tiltrække og fastholde kvalificerede medlemmer til selskabets bestyrelse, og aktiebaserede programmer er generelt udbredte blandt internationale biotek- og medicinalselskaber, skriver selskabet i meddelelsen.

På samme tid meddeler Orphazyme, at man ligeledes har igangsat et aktiebaseret incitamentsprogram, der har fået betegnelsen The LTIP. Under programmet har selskabets ledelse såvel som udvalgte nøglefigurer i selskabet skrevet sig op til eller anskaffet sig et antal aktier - Investmest Shares. Selskabet ledelse kan vælge at inkludere nyansatte eller nuværende ansatte i selskabet i aktieprogrammet, der gælder ledende medarbejdere.

Derudover har Orphazyme vedtaget et bonusprogram for medarbejderne. Bonusprogrammet er baseret på såkaldte fantomaktier og berettiger deltagere i bonusprogrammet en potentiel kontant bonus, hvis Orphazymes aktiekurs er steget mindst 20 pct. over en fireårig periode.

Orphazyme-aktien steg mandag 3,5 pct. til 64,80 kr.

Orphazyme forbereder ansøgning i USA for arimoclomol – skal gøres tilgængelig i år

Hollandsk biotekfirma rejser 860 millioner kr. til middel mod nyreskade

Orphazyme færdiggør rekruttering til nyt fase 3-studie før tid 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier