MedWatch

Sanofi køber rettigheder til håndkøbs-influenzapille fra Roche

Franske Sanofi har købt de amerikanske rettigheder til at afprøve og sælge Roches influenzapille Tamiflu i en håndkøbsversion. Håndkøbsversionen er endnu ikke godkendt af FDA.

Roches Tamiflu har været godkendt som receptpligtig medicin siden 1999, og Sanofi satser nu på en godkendelse som håndkøbsmedicin også. | Foto: Stringer / Reuters / Ritzau Scanpix

Det franske medicinalselskab Sanofi satser nu på, at der gemmer sig en kioskbasker i influenzapillen Tamiflu fra branchefællerne hos Roche.

Sanofi har købt rettighederne til at sælge Tamiflu i USA i en håndkøbsversion, som Sanofi samtidig først skal afprøve i kliniske studier og sende til godkendelse hos de amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier