MedWatch

Milliardaftale sender Genmab i kapløb mod farmakæmpe og gammel rival

Genmab har indgået en mulig milliardalliance om udvikling af ny type immunterapi mod kræft, som blandt andre den tyske medicinalkoncern Boehringer Ingelheim og en af det danske biotekselskabs tidligere ærkerivaler også satser på.

Foto: Lars Møller / Genmab / PR

Genmab annoncerede i slutningen af sidste uge, at man har købt adgang til ny type immunonkologisk lægemiddel gennem en mulig milliardaftale.

Det danske biotekselskab har betalt 15 mio. kr. (2,25 mio. dollar) til det franske selskab Blink Biomedical for udvikling af antistoffer mod proteinet CD47. Hertil kan komme 1,3 mia. kr. (200 mio. dollar) i milepælsbetalinger for hvert produkt, der kommer ud af samarbejdet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier