MedWatch

Bioporto-direktør skuffet over nyt nederlag: "Vi kan jo ikke blive ved med at udskyde"

Peter Mørch Eriksen, adm. direktør i Bioporto, er overrasket og ærgerlig over, at selskabet endnu engang har sløjfet en ansøgning til FDA. Selskabet vil forsøge igen, men går samtidig i gang med en selvransagelse.

Peter Mørch Eriksen, adm. direktør i Bioporto. | Foto: Bioporto / PR

Skuffelse og overraskelse præger stemningen hos Bioporto, efter at FDA i weekenden bad om yderligere data, der reelt tvang selskabet til at trække sin registreringsansøgning tilbage og forberede et fjerde forsøg på godkendelse.

"En af de ting, vi skal kigge på, det er, om vi har de rigtige kompetencer, og om vi gør de rigtige ting. For vi kan jo ikke blive ved med at lave udskydelser og ikke få de FDA-godkendelser, som vi skal have," siger Peter Mørch Eriksen, adm. direktør i Bioporto, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier