MedWatch

Efter fyringsrunde i Europa vil Sanofi også skille sig af med 1100 ansatte i USA

Efter at have annonceret nedlægningen af 466 forskerstillinger i Europa, arbejder den franske medicinalkoncern Sanofi ifølge Endpoints News på at lokke 1100 ansatte i USA på en tidlig pension, hvoraf cirka 400 allerede har takket ja. Selskabet bekræfter planerne, men ikke omfanget.

Foto: Reuters/Ritzau Scanpix/Ralph Orlowski

I den forgangne uge annoncerede den franske medicinalkoncern Sanofi, at man tager et nyt stort skridt væk fra det kardiometaboliske område for at fokusere på sine nye kerneområder med 466 stillingsnedlæggelser i Frankrig og Tyskland til følge.

Og sideløbende arbejder koncernen også på at fjerne mere end 1000 stillinger fra sin organisation i USA.

Det skriver Endpoints News.

Det amerikanske branchemedie far fået nys om en plan fra Sanofis side om at tilbyde tidlig tilbagetrækning fra selskabet til amerikanske ansatte. Det skal angiveligt fjerne 1100 stillinger, og cirka 400 medarbejdere har allerede takket ja til tilbuddet, skriver Endpoints News.

En talsperson fra Sanofi bekræfter over for mediet, at man i USA har tilbudt visse ansatte i USA at tage del i et såkaldt Voluntary Early Exit Program. Men man vil ikke sætte tal på, hvor mange medarbejdere der omfattes af det.

Præcis som i forbindelse med den europæiske fyringsrunde handler det om at frigøre ressourcer til at kunne investere mere i forskning og udvikling på sine fire kerneområder: kræft, immunologi, sjældne sygdomme og vacciner.

Sanofi fyrer 466 i Europa og nedprioriterer forskning i diabetes og hjertesygdomme 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier