MedWatch

Bioporto vil rejse 36,7 mio kr gennem aktiesalg

For at skaffe penge til den yderligere kommercialisering af sin nyretest, vil Bioporto rejse nye penge, og har allerede sikret sig bindende tilsagn for hele salget blandt nye og eksisterende aktionærer

Foto: PR

Bioporto vil udstede og sælge nye aktier med et ventet bruttoprovenu på godt 36,7 mio. kr. Selskabet har allerede sikret sig bindende tilsagn for hele salget fra både eksisterende og nye aktionærer herhjemme og internationalt.

Det oplyser biotekselskabet i en meddelelse til fondsbørsen.

I alt skal 9.256.577 aktier med pålydende værdi på 1 kr. hver sælges uden fortegningsret til markedskurs, og det vil svare til en forhøjelse af den registrerede kapital på 5,59 pct.

Provenuet skal anvendes til at støtte den yderligere kommercialisering af Bioportos Ngal-test, da selskabet i 2019 venter at færdiggøre kliniske studier og ansøge de amerikanske sundhedsmyndigheders godkendelse til at markedsføre testen til to nye indikationer, akut nyreskade hos henholdsvis voksne og patienter under 22 år.

Tegningsperioden for de nye aktier starter mandag den 17. juni og ventes afsluttet allerede tirsdag den 18. juni.

Bioporto fastholder samtidig sine forventninger om et driftsunderskud i 2019 på 45 mio. kr. og en negativ pengestrøm på 41 mio. kr.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier