MedWatch

Neurosearch ser underskud på 9-13 millioner kroner i 2019

Omkostningerne til fusionen mellem biotekselskabet Neurosearch og logistikvirksomheden NTG lægger ekstra millioner til årets forventede underskud.

Neurosearch gik på børsen i København i juni 1996. | Foto: Steen Jacobsen/Ritzau Scanpix

Ledelsen i den hedengange biotekselskab Neurosearch ser mere sort på 2019 end tidligere udmeldt.

Det oplyser virksomheder i en børsmeddelelse mandag, hvor selskabet nedjusterer forventningerne til året til et underskud på 9-13 mio. kr. mod tidligere forventet 4-6 mio. kr.

Justeringen af forventningerne i sydgående retning skyldes, at Neurosearch ikke tidligere har indregnet udgifterne til den forventede fusion med hovedaktionæren NTG, der kan gennemføres i årets fjerde kvartal.

Skulle fusionen ikke være gennemført senest 31. december 2019 vil NTG dække halvdelen af biotekselskabets udgifter til eksterne rådgivere, oplyser Neurosearch.

Neurosearch gør klar til NTG-transaktion på generalforsamling

Neurosearch-fusion kan ske i fjerde kvartal  Biotekfolk tager afsked med Neurosearch: "Det er på mange måder historien om biotek" Asger Aamund om Neurosearchs deroute: "Vi skulle nok have holdt fast i kernekompetencerne" Tidslinje: Uopfyldte drømme og bristede håb præger fortællingen om Neurosearch

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier