MedWatch

MSD's immunterapi Keytruda sætter nye standarder på lungekræftområdet

Den multimilliardomsættende immunterapi Keytruda fra amerikanske Merck & Co. (MSD) holder næsten en fjerdedel af patienter med fremskreden lungekræft i live efter fem år i et studie, hvor midlet gives som indledende behandling. Traditionelt har kemoterapi kunnet sikre en fem års overlevelse på cirka 5 pct.

Foto: Merck/PR

Den amerikanske medicinalkoncern Merck & Co. - kendt som MSD i Europa - har sat sig tungt på markedet for behandling af kræft med en type immunterapi kendt som checkpoint-hæmmere med sit produkt Keytruda (pembrolizumab).

Det skyldes ikke mindst midlets effekt inden for behandling af ikke-småcellet lungekræft - det største segment af det samlede onkologimarked - og i løbet af weekenden har man meldt om nye stærke studiedata på det område.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier