MedWatch

Sådan er Leo Pharma vokset under Gitte Aabos ledelse

Gitte Aabo har sat et solidt aftryk på Leo Pharma siden hendes første arbejdsdag som adm. direktør for selskabet i 2008. Omsætningen er mere end fordoblet og en ny strategi er lagt.

Foto: Leo Pharma PR

Selvom Leo Pharma sidste år kunne fejre sin 110 års fødselsdag, så er udviklingen langt fra gået i stå hos medicinalvirksomheden i Ballerup.

Således har selskabet under ledelse af Gitte Aabo over de seneste ti år taget gevaldige skridt mod at transformere virksomheden, der har specialiseret sig i behandlinger af dermatologiske lidelser – en transformation, der i dag har ført til en udskiftning på topposten i virksomheden, hvor Catherine Mazzacco fra august tager tøjlerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier