MedWatch

FDA giver fremskyndet evaluering til fiskeolietablet mod hjertekarsygdom

En fiskeolietablet, der siden 2012 har været godkendt til at reducere fedtniveauet i blodet på voksne patienter, kan inden længe også blive godkendt til at sænke risikoen for hjertekarsygdom. Selskabet bag produktet, der ses som et oplagt opkøbsmål for aktører såsom Novo Nordisk, har fået skåret fire måneder af evalueringsperioden for en ansøgning.

Foto: COLOURBOX

Det amerikanske selskab Amarin Corporation har vakt opsigt i industrien med sit lægemiddel Vascepa i løbet af det seneste års tid, og onsdag begejstrer selskabet på ny investorerne.

Vascepa er en tablet med fiskeolie i terapeutisk styrke, som siden 2012 har været godkendt til at nedbringe niveauet af fedtstoffer kendt som triglycerider i voksne patienter med hypertriglyceridæmi i USA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier