MedWatch

Hepatitis-selskab massefyrer og topchefen træder af

Det amerikanske biotekselskab Dynavax vil fremover fokusere på sin hepatitis-forretning og fraskærer derfor al udvikling relateret til kræftområdet. Som led i omstruktureringen afskediger selskabet 37 pct. af alle sine ansatte og siger samtidigt farvel til topchefen gennem en længere årrække.

Amerikanske Dynavax, der ligesom Bavarian Nordic, udvikler vaccine mod hepatitis b, massefyrer og skifter topchefen ud som følge af "omstruktureringer". | Foto: Colourbox

Bestyrelsen i amerikanske Dynavax har truffet en radikal beslutning.

Det Californien-baserede biotekselskab har gennem alle sine leveår fokuseret på dels udvikling af en vaccine mod leverbetændelsen hepatitis B, som også danske Bavarian gør sig i, og dels udvikling af lægemidler mod forskellige former for kræft.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier