MedWatch

Bavarian kæmper stadig med efterdønningerne af Prostvac-nederlag

Da Bavarian Nordics kræfthåb Prostvac fejlede i fase 3 for ca. to år siden, slog det selskabet i gulvet, og det slag er virksomheden stadig ikke kommet sig over. Adm. direktør Paul Chaplin holder dog fast i forventningen om, at Bavarian Nordic vil blive en succesfuld virksomhed.

Topchefen i Bavarian Nordic, Paul Chaplin, kæmper stadig med konsekvenser af selskabets mislykkede kræfthåb fra 2017, selvom firmaet har fremlagt et lovende kvartalsregnskab.

Bavarian Nordic fremlagde kvartalsregnskab i denne uge og samme morgen var topchef Paul Chaplin i strålende humør i sin bil på vej mod hovedsædet i Kvistgård nord for København. Det havde den adm. direktør mange grunde til, for Bavarian følger i øjeblikket virksomhedens strategi og målsætning på mere eller mindre alle områder. 

"Der er ingen overraskelser i det regnskab. Men ingen overraskelser er jo gode nyheder. Der er i hvert fald ingen dårlige nyheder," fortæller Paul Chaplin og henviser til, at firmaet holder tidsplanen i forhold til sin nye fyldefabrik, sin amerikanske godkendelsesproces af firmaets koppevaccine og planlægningen af næste års afgørende fase 3-studie af Bavarians RSV-vaccine.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier