MedWatch

Genmab-boss forventer ny altafgørende Darzalex-godkendelse når som helst

Genmabs topchef Jan van de Winkel regner med, at en ny godkendelse af guldægget Darzalex er lige om hjørnet, og man forventer, at det vil lægge yderligere 250 mio. dollar til salget i USA i år. Han ser ingen risiko for at man misser forventningen om et salg af Darzalex på 3 mia. dollar i år.

Foto: /Ritzau Scanpix/Sofie Mathiassen

Der er for alvor kommet gang i salget af kræftlægemidlet Darzalex, som er udviklet af det danske biotekselskab Genmab, men nu sælges af det amerikanske medicinalselskab Janssen.

Genmab regner med, at salget af produktet vil stige fra cirka 2 mia. dollar i 2018 til 3 mia. dollar i år, hvilket forventes at give biotekselskabet 2,7 mia. kr i kassen via salgsprocenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier