MedWatch

Amerikansk opkøb skal styrke Lundbeck på den lange bane

Det var ikke muligheden for at overtage en lægemiddelkandidat i fase 2, der mandag fik Lundbeck til at betale op mod 2,7 mia. kr. for et amerikansk selskab. I stedet skyldes interessen chancen for at styrke Lundbecks muligheder for at udvikle helt nye lægemidler, fortæller adm. direktør Deborah Dunsire.

Deborah Dunsire har foretaget det første virksomhedsopkøb, siden Lundbeck i februar præsentede en ny strategi med fokus på netop opkøb. | Foto: /Ritzay Scanpix/Gregers Tycho

Topchef Deborah Dunsire har gjort sit for at sætte sit præg på Lundbeck, siden hun tiltrådte i selskabet i september sidste år.

Ind er kommet både en ny forskningsdirektør og en forretningschef, der skal agere spydspids i selskabets nyanlagte strategi, der i højere grad end tidligere har sendt medicinalvirksomheden fra Valby på jagt efter vækst udefra i form af opkøb og partnerskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier