MedWatch

Novo-topchef er meget, meget stolt over udviklingen uden for USA

Væksten uden for USA gør den adm. direktør i Novo Nordisk mere end bare godt tilfreds. I det nordamerikanske marked mister medicinalkoncernen salg, skriver Børsen.

Lars Fruergaard Jørgensen. | Foto: Novo Nordisk

"Vi er meget, meget stolte over vores udvikling i International Operations," udtalte Lars Fruergaard Jørgensen, adm. direktør i Novo Nordisk, på en telekonference i forbindelse med medicinalkoncernens kvartalsregnskab fredag.

International Operations omfatter alle regioner uden for Nordamerika. I første kvartal voksede områdets salg med 13 pct., mens det faldt med 4 pct. i Nordamerika. Ifølge en analytiker på telekonferencen har den underliggende vækst i de senere kvartaler været på mellem 8-9 pct. Det er et stykke over det historiske niveau, som er beregnet til at ligge på 5-6 pct., skriver Børsen.

Avisen skriver videre, at mens Novo Nordisk har mistet salg i Nordamerika, er koncernen vokset med tocifrede vækstrater i flere regioner uden for USA.

Den overordnede chef for International Operations, Mike Doustdar, ønsker ikke at sætte et tal på vækstmålene for området. Han fastholder dog, at væksten fortsat vil ligge over det historiske niveau for fremtiden, skriver Børsen.

Analytiker: Novo Nordisks regnskab er godt, men GLP-1-salg skuffer

Novo Nordisk starter fase 2-studie med ny type fedmemedicin

Novo-boss afviser prispres på vækstområde: "Vi ser ingen ændring i konkurrencen"

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier