MedWatch

Dansk biotekchef får plads i bestyrelsen hos amerikansk biotekfirma

Jesper Høiland, der gennem tre årtier arbejdede sig op gennem rækkerne i Novo Nordisk og nu er topchef for Radius Health i USA, har netop landet en bestyrelsespost for et børsnoteret, amerikansk biotekselskab med fokus på sjældne sygdomme.

Jesper Høiland, adm. direktør i Radius Health, træder nu ind i bestyrelsen hos biotekfirmaet Concert Pharmaceuticals. | Foto: /Ritzau Scanpix/Niels Ahlmann Olesen/

Danske Jesper Høiland, der sidste sommer overtog jobbet som adm. direktør for det amerikanske biotekselskab Radius Health, skal nu også sidde med ved bordet, når bestyrelsen for biotekfirmaet Concert Pharmaceuticals næste gang mødes for at diskutere strategi og fremtid i hovedkvarteret i Lexington, Massachusetts.

Således træder den 59-årige tidligere Novo Nordisk-direktør Jesper Høiland ind i den nu ni mand store bestyrelse for Concert Pharmaceuticals, der blev stiftet i april 2016, har 70 ansatte og er noteret på den amerikanske Nasdaq-børs.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier