MedWatch

Novo Nordisk overgår forventningerne i første kvartal og opjusterer i kroner

Både omsætning, driftsindtjening og nettoresultat ender markant højere end forventet af analytikerne i Novo Nordisks første kvartal. Toplinjen vokser med 9 pct. og driftsindtjeningen med 14 pct. Medicinalkoncernen fastholder sine forventninger til den organiske vækst, men opjusterer i kroner.

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Novo Nordisk har fredag morgen leveret et ganske glimrende regnskab, hvor både omsætning og indtjening ender betydeligt højere end analytikerne havde forventet på forhånd.

Toplinjen lyder på 29,291 mia. kr., hvilket er 9 pct. højere end i samme kvartal af 2018, og noget over de 28,929 mia. kr. forventet ifølge analytikerestimater indsamlet af Bloomberg og videreformidlet af Ritzau Finans.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier