MedWatch

Adm. direktør for selskab med 26 ansatte skifter til håbefuldt biotekselskab

Topchefen i danske Specific Pharma, der omsætter for et trecifret millionbeløb, har sagt sin stilling op for i stedet at slutte sig til potentiel Leo-konkurrent med rigmandsfamilier i ejerkredsen.

Samia Kappe er ny chef for europæisk salg og marketing i biotekselskabet MC2 Therapeutics

Biotekselskabet MC2 Therapeutics står over for et muligt gennembrud inden længe efter annoncering af gode fase 2- og fase 3-data på lægemiddelkandidater til behandling af henholdsvis tørre øjne og plakpsoriasis. Sidstnævnte forventes på markederne i først USA og siden Europa i 2020/2021.

Det kræver nye kræfter på især den kommercielle side af forretningen for MC2 Therapeutics, der med sit middel mod tørre øjne står til at blive en skarp konkurrent til Allergans Restasis i USA og til Santen Therapeutics Ikervis i Europa, mens man med sit psoriasis-håb puster Leo Pharma kraftigt i nakken.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier