MedWatch

Bayer og J&J indgår forlig og betaler 5,1 mia kr i sag om multiblockbuster

Medicinalkæmperne Bayer og Johnson & Johnson indgår masseforlig for 5,1 mia. kr. i flere end 25.000 amerikanske retssager om risikoen for blødning ved det blodfortyndende lægemiddel Xarelto.

Medicinalselskaberne Bayer og Johnson & Johnson har indgået forlig i over 25.000 anlagte retssager om selskabernes blødermiddel, Xarelto. | Foto: Bayer/ PR

Medicinalselskaberne Bayer og Johnson & Johnson har mandag indgået forlig i over 25.000 anlagte retssager ved amerikanske domstole for ikke i tilstrækkelig grad at have oplyst om risikoen for blødning ved den blodfortyndende multiblockbuster Xarelto (rivaroxaban), som selskaberne har udviklet og kommercialiseret i fællesskab.

For at lukke sagerne udenom både føderale- og statsdomstole har Bayer og Johnson & Johnson måttet punge ud med 775 mio. dollars svarende til 5,1 mia. kroner. Selskaberne deles ligeligt om den milliardstore udskrivning,

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier