MedWatch

Eisai og Biogen satser på svensk Alzheimers-middel efter fiasko

Dagen efter at Eisai og Biogens Alzheimers-middel aducanumab imploderede, oplyser det japanske selskab, at partnerne har startet et fase 3-studie med et andet Alzheimers-aktiv, som kommer fra det svenske biotekfirma Bioarctic.

Foto: Colourbox

Japanske Eisai har ikke ligget på den lade side, siden det i går kom frem, at selskabet sammen med partneren Biogen endeligt havde opgivet Alzheimers midlet aducanumab.

Beslutningen fik aktien til at styrtdykke hos både Biogen og Eisai med henholdsvis 29 og 35 pct., men nu annoncerer Eisai, at selskabet er gået i gang med et nyt fase 3-studie af et andet Alzheimers middel, som også udvikles sammen med Biogen: BAN2401.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier