MedWatch

På seks år skal Leo Pharma tredoble sit japanske salg

Leo Pharmas japanske forretning er en af dem, som over de kommende år skal flytte sig gevaldigt for det danske selskab. Ambitionen er at komme i top tre og tredoble salget.

Over de næste seks år skal Leo Pharmas datterselskab i Japan udvikle sig til at blive en af landets tre største dermatologiselskaber.

Det fortæller Leo Pharmas japanske landechef Stefan Sakurai til Børsen.

For at nå det mål betyder det at Leo Pharma i Japan skal tredoble salget inden 2025, og altså nå et salg på cirka 1,9 mia. kr.), men det tror chefen også er muligt blandt andet foranlediget af en allerede stærk vækst i Leo Pharmas japanske salg. Den har ligget på gennemsnitligt 15 pct.

"I et land som Japan, hvor man søger perfektion og ikke kan lide direkte konfrontation, bliver det endnu slemmere, fordi folk forsøger at gemme det væk med kosmetiske måder eller simpelthen blive væk fra al form for social aktivitet og isolerer sig fuldstændigt. Det er et kæmpe problem," siger Stefan Sakurai.

Og inden for de seneste par år har branchen også fået et rygstød i Japan med en lempelse af den lov, som i mange år gjorde det svært at få udviklingen at nye hudmidler til at hænge sammen økonomisk i landet – da Leo Pharma introducerede sin psoriasisbehandling Daivobet på markedet var det ti år siden en ny en af slagsen var kommet på markedet i Japan. Men det er især i sprøjtebehandling frem for cremer og salver, at Stefan ser det største potentiale i de kommende år.

Efter fem års stigning: Leo Pharma har stadig brug for flere medarbejdere

Omsætningen står stille i Leo Pharma - forskningsmillionerne fosser stadig ud 

Leo Pharma-chef: Bæredygtighed vægter højere end økonomisk vinding  

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Patientdata fra den 'virkelige verden' dokumenterer langtidsvirkning af vacciner fra ALK

I det største studie nogensinde af sin art dokumenterer patientdata fra den 'virkelige verden' langtidsvirkning i op til ni år af vacciner fra ALK. Hidtil har det ikke været muligt at vise i almindelige kliniske studier, hvor opfølgningsperioden er kortere, og den ny viden kan blive en krumtap i ALK’s dialog omkring pris og tilskud med myndigheder og betalere.   

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier