MedWatch

Lundbeck-topchefs nyansættelse får milliarder til at jage opkøb og aftaler

Deborah Dunsire, adm. direktør i Lundbeck, er klar til at give den nye forretningschef Keld Flintholm Jørgensen et råderum på op til 33 mia. kr., som han skal bruge til at lande partnerskaber, licensaftaler og opkøb.

Deborah Dunsire har kigget i retning af Roche for at finde selskabets nye forretningschef. | Foto: /Ritzau Scanpix/Gregers Tycho

Dagens ansættelse af Keld Flintholm Jørgensen som forretningschef i Lundbeck er mere end bare en ledelsesudvidelse, for den nye chef skal agere spydspids i selskabets jagt på vækst udefra i form af opkøb og partnerskaber.

"Vi har sagt meget tydeligt, at vi er nødt til at fokusere på at sætte fart på vores interne pipeline, men også være mere aktive eksternt," siger Deborah Dunsire, adm. direktør for Lundbeck, til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier