MedWatch

Svenske Enorama Pharma etablerer laboratorium til medicinsk cannabis

Enorama Pharma vil øge tempoet i dets udvikling af medicinsk cannabis og opretter derfor eget laboratorium på Malmø Universitet.

Der er et hårdt kapløb i gang om at komme først på markedet med et tyggegummi, der indeholder medicinsk cannabis. Blandt andre danske Fertin Pharma, der her producerer nikotin-tyggegummi, er med i ræset og har mistet direktør til svensk konkurrent. | Foto: Fertin Pharma

Cannabis-tyggegummi skal på markedet hurtigst muligt, hvis det står til Enorama Pharma. Derfor opretter den svenske virksomhed nu sit eget laboratorium, og det er ellers stik imod firmaets faste strategi om at bruge eksterne partnere til deres forskning.

”Det er en afvigelse fra vores strategi om at outsource vores forskning i kommercielle netværk. Men i dette tilfælde er vores eget laboratorium alligevel et strategisk og taktisk valg, da det med vores eget personale giver en sikrere og mere rationel håndtering af cannabis, der er stærkt reguleret,” siger Mats Rönngard, adm. direktør for Enorama Pharma, i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier