MedWatch

EU-institution vælger svensk life science-inkubator til støtteprogram

Som den eneste skandinaviske inkubator er svenske Smile Incubator optaget i det europæiske Bridgehead-program, der skal hjælpe iværksætter- og vækstvirksomheder i life science-branchen.

Foto: Smile Incubator

Et nyt program under EU-institutionen EIT Health skal give en hjælpende hånd til unge virksomheder i life science-branchen, der har brug for hjælp til at udvikle virksomheden.

Til at hjælpe virksomhederne har EIT Health allieret sig med en række europæiske inkubatorer og accelaratorer, der som led i det såkaldte Bridgehead-program blandt andet kan tilbyde virksomhederne en mentorordning, ressourcer eller ledige lokaler.

For de skandinaviske virksomheder har EIT Health valgt svenske Smile Incubator, der fra basen i Medicon Village i Lund allerede har 20 svenske selskaber i folden, og første ikke-svenske virksomhed til at få hjælp af Smile Incubator gennem Bridgehead-programmet bliver norske Mode Sensors, der har udviklet en sensor til at diagnostisere dehydrering.

Virksomhederne, der optages i Bridgehead-programmet, får hver 25.000–30.000 euro, som de kan bruge til ydelser hos accelatorerne i Bridgehead-netværket.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier