MedWatch

Acesion Pharma gør klar til fase 2-forsøg: Nye millioner kan være undervejs

Det danske biotekselskab Acesion Pharma har med succes afsluttet et fase 1-forsøg med selskabets lægemiddelkandidat mod hjerteflimmer og er nu på jagt efter kapital til næste fase, der forventes påbegyndt til sommer.

Der kan være nye penge på vej til Acesion Pharma, som gearer op til at begynde fase 2-forsøg med selskabets lægemiddelkandidat mod hjerteflimren. | Foto: Amgen/PR

Der er grund til jubel hos det danske biotekhåb Acesion Pharma, som blev stiftet i 2011, og som har blandt andre Novo Seeds i ejerkredsen.

Således er selskabets første fase-1 studie med lægemiddelkandidaten AP30663 mod hjerteflimmer faldet så succesfuldt ud, at man nu allerede er i gang med forberedelserne til næste fase i lægemiddeludviklingen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier