MedWatch

Lundbeck-boss jagter det næste guld - men mulighederne er få

Lundbeck-topchef Deborah Dunsire er på opkøbsjagt, men de åbenlyse muligheder, der ville kunne løse vækstproblematikken på kort tid, er få.

Lundbeck-topchef Deborah Dunsire. | Foto: Lundbeck

Hun kan potentielt købe én enkelt lægemiddelkandidat for omkring 30 mia. kr. og satse hele butikken, eller hun kan væbne sig med tålmodighed og håbe på det bedste.

Sandsynligheden for den gyldne middelvej ser størst ud for Lundbecks nye topchef, der dog entydigt er på jagt efter opkøb. Det er bydende nødvendigt at få styrket den tynde pipeline af lægemiddelkandidater på et tidspunkt, hvor Lundbeck nok en gang kæmper med patentudløb og forventer at miste omkring 1,5 mia. kr. i omsætning i indeværende år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier