MedWatch

Dansk biotekboss efter droppet fase 2-projekt med Lilly: "Vi har bedre molekyler"

Eli Lilly har stoppet udviklingen af et eksperimentelt lægemiddel mod diabetes, som man har indlicenseret fra et datterselskab til Herlev-baserede Nordic Bioscience. Ifølge adm. direktør Morten Karsdal er det et udtryk for, at man simpelthen har andre, bedre molekyler at arbejde med i partnerskabet.

Foto: Nordic Bioscience/PR

I sommeren 2017 indgik det danske biotek- og kontraktforskningsselskab Nordic Bioscience gennem sit datterselskab Keybioscience en storstilet aftale med Eli Lilly om udvikling af lægemidler mod diabetes.

Men godt halvandet år senere har den amerikanske medicinalkæmpe besluttet sig for at stoppe udviklingen af den fremmeste af de tre navngivne lægemiddelkandidater, som indgik i aftalen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier