MedWatch

Medicinstuderende springer ud som iværksætter: Satser på udstyr til hospitaler

24-årig medicinstuderende har fået juridisk og finansiel støtte fra det nye Health Hub på Aalborg Universitetshospital til at oprette et nyt selskab, der skal udvikle og kommercialisere produkter til brug i hospitalssektoren. "Det er enhver opfinders ønske-situation," siger han.

For Nasseh Hashimi, medicinstuderende på 12. semester, er det enhver opfinders ønskesituation at kunne få økonomien til at spille, samtidig med at man har et juridisk bagland. | Foto: Line Bloch Klostergaard, Kommunikation, Region Nordjylland

Når det nye Health Hub på Aalborg Universitetshospitals Ideklinik for alvor kommer op at køre, er et af formålene at understøtte studieprojekter fra universitetsverdenen i at få afprøvet deres løsninger.

Viser de sig levedygtige, får de både juridisk og finansiel støtte, så vejen til markedet bliver gjort kortere, lettere og mere effektiv.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier