MedWatch

Mads Krogsgaard er den sidste fra Novo Nordisks gamle garde, men han er ikke klar til pension

Der er stadig masser af ærgerighed og gåpåmod tilbage i Mads Krogsgaard Thomsen - alderspræsidenten i Novo Nordisks koncerndirektion. Omgivet af et helt nyt hold af underdirektører er han klar til at svinge taktstokken over de næste store gennembrud i medicinalkoncernens forskning og udvikling.

Foto: Ritzau Scanpix/Jacob Ehrbahn

Selvom Mads Krogsgaard Thomsen er fyldt 58, netop har haft 28 års jubilæum i Novo Nordisk, og i de seneste år har set sine mangeårige kollegaer i toppen af medicinalkæmpen forsvinde én efter én, så har han selv ingen umiddelbare planer om at gå på pension.

Manden, som tidligere topchef Lars Rebien Sørensen kaldte Novo Nordisks svar på Lionel Messi, har nemlig - præcis som den argentiske fodboldspiller - stadig masser at byde på trods en fremskreden alder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Headhunter: Afgående Leo-boss var et flop

Det var et fejlskud at ansætte Catherine Mazzacco som adm. direktør for Leo Pharma, vurderer headhunter, der ser afgangen som et naturligt skridt forud for børsnoteringen af Leo Pharma. Til at styre den proces i mål vil bestyrelsen efter alt at dømme skulle til udlandet for at finde den rette profil, lyder det videre.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier