MedWatch

EU's lægemiddelagentur siger farvel og tak til London

Efter mere end 20 år i London gør de ansatte i EU's lægemiddelagentur nu klar til at sige officielt farvel til sit hovedkvarter i Storbritanniens hovedstad og rykke til de nye lokaler i Amsterdam.

Foto: /Ritzau/AP/Frank Augstein

Forud for flytningen til Amsterdam den 1. marts har de ansatte i det europæiske lægemiddelagentur (EMA) nu officielt sagt farvel til den gamle bygning på Canary Wharf i centrum af London.

Det skriver Endpoints.

I en privat afskedsceremoni blev de mange europæiske flag sænket. Samtidig bliver det også et farvel til en stor del af de nuværende ansatte, da estimaterne tyder på, at EMA kommer til at miste omkring 25 pct. af den nuværende medarbejderstab. Derfor har EMA allerede sat gang i et stor rekrutteringsforløb, og agenturet oplyser, at man indtil videre har modtaget cirka 5000 ansøgninger som svar på de opslåede stillinger.

Som konsekvens af flytteprocessen vil EMA køre med nedsat kraft, og som forberedelse hertil har EMA fremlagt en tidsplan for hvordan, flygningen vil forløbe.

I det første stykke tid kommer EMA til at holde til i en midlertidig bygning, ,mens spritnye faciliteter bliver færdigbygget. Efter planen skal de være klar i november.

EU's lægemiddelagentur står til at miste 25 pct af medarbejderne

Gratis ophold i Holland skal overbevise EMA-ansatte om at flytte

FDA følger EMA til Amsterdam 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier