MedWatch

Novo Nordisk giver genvalg til forvalter af sin pensionsordning

Novo Nordisk har igen valgt PFA som selskabet, der skal forvalte pensionskronerne for de mange ansatte i den danske medicinalkoncern.

Foto: Ritzau Scanpix/Søren Bidstrup

Der er penge og prestige i at vinde Danmarks største pensionsordning - målt på formue - og igen er det PFA, som har vundet udbuddet om forvaltningen af pensionsordningerne hos Novo Nordisks mange ansatte.

Det skriver Insidebusiness.

"Vi kan bekræfte, at vi på baggrund af et udbud har indgået en pensionsaftale med PFA for Novo Nordisks danske medarbejdere. Vi har ingen yderligere kommentarer," siger Katrine Sperling, som er pressechef i Novo Nordisk, til Insidebusiness.

Med pensionsudbuddet følger forvaltningen af 10 mia. kr. Ifølge Insidebusiness var de to store konkurrenter Velliv og Danica Pension kun med i den indledende fase af udbuddet, da det hurtigt blev for dyrt for selskaberne grundet de høje krav om dækning af tabt erhvervsevne, som Novo Nordisk stiller.

Det var derfor kun AP Pension, Sampension og PFA, der kæmpede videre i udbuddet, mens Sampension som det eneste andet selskab var med til sidste slutfløjt.

- Denne artikel er leveret af vores søster-site FinansWatch.

Omstridt mægler skal stå for udbud af Novo Nordisks pensionsordning 

Pensionsselskaber trækker sig fra Novos kæmpeudbud 

Medie: Endnu et pensionsselskab ude af Novo-udbud 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier