MedWatch

Klifo kaster sig ud i ekspansion med opkøb af tysk selskab

Med opkøbet af en tysk virksomhed har det danske kontraktforskningsselskab Klifo fået sit første udenlandske datterselskab og – efter direktørens udsagn – en dør til en af Europas mest interessante biotekklynger.

Foto: Klifo

Kontraktforskningsselskabet Klifo har i flere år drevet en international forretning med en række udenlandske kunder, men nu gør det danske selskab internationaliseringen mere officiel.

Klifo har nemlig fået dets første filial i udlandet gennem et opkøb af den mindre tyske virksomhed Medicomp. Og de to virksomheder kender hinanden godt efter flere års samarbejde, forklarer Klifos adm. direktør Alejandra Mørk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier