MedWatch

Topchef forlader CRISPR-selskab med kort varsel – aktien falder 25 pct.

Et amerikansk selskab med speciale inden for brugen af genredigeringsteknikken CRISPR skal på jagt efter en ny topchef, efter at den hidtil residerende på posten forleden højest uventet meddelte sin afgang.

Katrine Bosley har sagt sin stilling op som topchef i CRISPER-selskabet Editas Medicine efter nærsten fem på posten. | Foto: Merck KGaA/PR

Det var noget af en bombe, der forleden sprang på bestyrelsesformandens kontor i CRISPR-selskabet Editas Medicine, der har specialiseret sig i genredigeringsteknikken CRISPR, som spås en stor fremtid.

Således meddelte selskabets topchef gennem næsten fem år, Katrine Bosley, at hun ved udgangen af næste måned ikke længere ønsker at stå i spidsen for det Massachusetts-baserede selskab.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier