MedWatch

Bioinnovation Institute uddeler første proof of concept-legater

Novos life science-inkubator Bioinnovation Institute har nu for første gang uddelt proof of concept-legater. Otte projekter og spinouts har fået penge, og håbet er, at de ideer kan blive grundstenen i nye, stærke life science-virksomheder.

Bioinnovation Institute, Novo Fondens nye rugekasse for life science-virksomheder, er nu klar med de første proof of concept-legater.

Seks projekter og to spæde spinout-virksomheder fra Danmarks Tekniske Universitet, Københavns Universitet og universiteterne i Aarhus og Aalborg, er blevet udvalgt til at modtage legaterne, som kan have en størrelse på op til 1 mio. kr. Til sammen har de otte projekter fået 7,5 mio. kr.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier