MedWatch

Skleroseforening går i oprør over Medicinrådets håndtering af Roche-middel

Patientorganisationen Scleroseforeningen er stækt utilfreds med, at Medicinrådet endnu ikke har taget stilling til, om det danske sundhedssystem bør udskrive Roches middel Ocrevus mod en specifik form for sklerose.

Klaus Høm, direktør i Scleroseforeningen, har torsdag indrykket helsidesannoncer i Politiken og Jyllands-Posten og afleveret en symbolsk kørestol på Medicinrådets adresse i protest mod rådets sagsbehandling af Roches sklerosemiddel Ocrevus. | Foto: Scleroseforeningen

Klaus Høm, der er direktør i Scleroseforeningen, er godt træt af, at Medicinrådet endnu ikke har gennemført, hvad der i hans optik burde være en formssag.

Tilbage i februar bad medicinalselskabet Roche nemlig for første gang Medicinrådet om at tage stilling til, om det kunne anbefale danske hospitaler at udskrive selskabets nye middel Ocrevus imod den invaliderende skleroseform primær progressiv multipel sklerose (PPMS).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier