MedWatch

FDA udstikker advarsel til kinesisk selskab bag forurenet blodtryksmedicin

Det kinesiske medicinalselskab Zhejiang Huahai Pharmaceutical har fået FDA på nakken efter afsløring af problemer ved de produktionsfaciliteter, hvor man laver den aktive farmaceutiske ingrediens (API) til blodtryksmedicinen valsartan. Det udløser nu en officiel advarsel.

FDA har sendt et advarselsbrev til den kinesiske producent Zhejiang Huahai Pharmaceutical for brud på standarder for god fremstillingspraksis. | Foto: Thomas Borberg/POLFOTO/arkiv

Et gedigent gult kort.

Sådan kan man nok bedst beskrive det ’warning letter’, som kinesiske Zhejiang Huahai Pharmaceutical har modtaget fra FDA angående selskabets fabrik i Linhai-provinsen i Kina, som den amerikanske myndighed for tiden gransker i dybden og har under skarp bevågning.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier