MedWatch

Dansk Biotek jubler over nye life science-gymnasielinjer

Det vækker begejstring hos brancheforeningen Dansk Biotek, at Bristol-Myers Squibb sætter fokus på life science og entreprenørskab med oprettelse af nye og unikke life science-profillinjer på i første omgang to gymnasier. "Initiativer som disse er afgørende vigtige," lyder det fra formanden.

Hans Schambye, formand for brancheforeningen Dansk Biotek, er glad for Bristol-Myers Squibbs initiativ. | Foto: Henriette Bonde

Den danske medicinal- og medicoindustri skriger på kvalificeret arbejdskraft, men staten og det offentlige uddannelsessystem gør ikke tilstrækkeligt for at motivere unge til at vælge de naturvidenskabelige og tekniske uddannelser, der typisk fører til job i life science-industrien.

Det mener formanden for brancheforeningen Dansk Biotek, Hans Schambye, der også er adm. direktør for biotekselskabet Galecto Biotech.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier